Månadsmöte November

Hej alla medlemmar.

Protokoll november månadsmöte.

Christer B. hälsade alla välkommen till mötet då vår ordförande Sven Erik inte hade möjlighet att närvara. Vi var denna gång 7 st medlemmar på mötet.
Knut Jonsson redovisade bilder från Delsbo Fotoklubbs Fotomara som bestog av 8 olika tema uppdrag som medlemmarna hade haft 2 dagar på sig att föreviga. Bra bilder inlämnade.

Vi diskuterade lite över förslag på aktiviteter som vi ev. kan ta upp under nästa år. Ett förslag var t.ex disskutera, bedömma bilder som visas på möten.

Vill nu ha in konkreta förslag av er medlemmar till december mötet. Ni kan mejla in förslag till Fotoklubben eller till mig på  christer.c.bergstrom@telia.com alt. lämna era förslag på mötet.

Sven Erik och Christer kontaktar ABF i frågan om möjlighet till utbildningar i Lightroom och Photoshop samt om möjlighet finns att vi får använda deras lokal.

Vad gör vi med gamla/nya Hudiksvalls bilderna utställning?? Likaså crusing bilderna?? Bidrag av Hudiksvalls kommun Sven Erik och Christer kollar.

Domare utsedd till Årets Bild, Joakim Brolin Forsa Folkhögskola han kommer att närvara på december mötet som sker onsdag 14 december kl 19.00.

Kalle Hammarberg hade varit i kontakt med bekant i Island och fått en adress på en fotoklubb. Christer kollar vidare på detta om möjlighet till samverkan med dom om vi genomför en resa till Island. Vid en koll på mötet så var dom flesta intresserad av en sådan resa om man har möjlighet osv.

Tema tävling avgjordes se bif. fil. Foto Christer Bergström (se bild ovan).

Nominerade till ”Årets Bild” digital, svart vit och färgklasser utsågs se bif. filer. Bra bilder av bra fotografer!!

// Christer

presentation-digital presentation-farg presentation-svart-vit