Månadsmöte April

Vi var 9 deltagare som slöt upp till denna klubbkväll. En kväll fylld med massor av bilder som vi bedömde åt Huskvarnas Fotoklubb och till Melleruds Fotoklubb. Vi röstade fram 10 bilder till vardera klubb som betygsattes 1-10 med kommentarer.

Vidare under kvällen beslutades att klubben ska inköpa en 15 tums digital fotoram från Scandinavian Foto (Innestående presentkort på Scandinavian Foto används till detta ändamål) Första platsen den ska användas på är Håstaholmens Hälsocentral, Stefan, Sigrun och Maritha ansvarar för detta.

Nästa punkt var fotoresa till Stockholm den 16-17 sept. Förslagsvis åker vi tåg, (när jag kollar på tåg så finns just nu inga resor tillgängliga på SJ:s hemsida) Knut kollar pris på hotell som han rekomenderar. Just nu ser det ut att bli 6-7 medlemmar +ev. respektive. SÅ INFÖR NÄSTA MÖTE MÅSTE VI ALLA BESTÄMMA OSS VILKA SOM DELTAR. SvenErik kollar med Philippe om förslag på ev. aktivitet.

Mats hade ett bra förslag på ”Vårutfykt” i juni med båttur i Gävle skärgård till Limö. Mats kollar kostnad, tidtabell osv….Redovisas på maj mötet.

Givetvis hade vi vårt eget uppdrag att välja ut 3 bilder som nomineras att gå vidare till Årets Bild 2017. Se bifogad fil på bilderna. Tema var denna gång detalj/detaljer.

Sven Erik deltar på DIFO mötet i Söderhamn så förhoppningvis får vi i klubben med några nominerade bilder. Vi får förhoppningvis en redovisning av Sven Erik i maj.

Tills vi ses nästa gång ha det så bra, ut och fotografera tema i maj ”De Fyra Elementen”
//Christer